Lasa casa ta sa prinda culoare pe mana unor pictori profesionisti !

Buna suntem OriginalArt si pentru ca am avut multe intrebari din partea beneficiarilor cum se realizeaza o pictura pe perete si in ce consta realizarea acesteia doar de catre pictori profesionisti,  voi raspunde succinct la toate intrebarile adresate :

  1. Cat dureaza o pictura pe perete ?

         O pictura poate varia in functie de complexitatea si marimea pereteleui pe care urmeaza a fi realizata  si poate dura intre o zi si cinci zile maxim timp in care va vom prezenta fiecare etapa a acesteia .

2. Se face multa mizerie in timpul realizarii picturii ?

Pentru ca punem foarte mult accent pentru a nu crea un discomfort benificiarului prin mutarea obiectelor de mobilier din icaperea respectiva  sau a obiectelor pe care acesta pune pret sau au o valoare sentimentala vom proteja fiecare lucru in parte cu folii iar la finalul lucrarii ne vom ocupa personal de strangerea protectiilor in asa fel in cat tu sau micutul  tau  sa va puteti bucura la cote maxime de lumea fantastica desprinsa din povesti.

3. Trebuie sa pregatesc in vre-un fel peretele ce urmeaza a fi pictat?

   Nu trebuie o pregatire speciala asupra peretului ce urmeaza a fi pictat. Peretele nu trebuie sa aiba defecte majore care constau in fisuri adanci sau varul lavabil sa nu prezinte umflaturi sau exfolieri . Nu trebuie sa va speriati sau sa va ganditi la costuri in plus in cazul in care aveti mici imperfectiuni cum ar fi gauri date de la agatarea tablourilor sau mici fisuri in pereti, pentru ca noi vom rezolva aceste aspecte pentru ca tu sa fii relaxat si  sa te bucuri de pictura pe care ai visat-o. Acum vom trece la culoarea varului care trebuie sa fie pe perete de preferat culoarea alb pentru a nu exista probleme in modificarea nuantelor la realizarea picturii . Sunt acceptate si culorile deschise ca nuanta iar in cazul in care tu ai o culoare de albastru vom putea sa realizam ca exemplu o lucrare cu tematica marina pentru ca tu sa  nu te mai stresezi cu lucrari si costuri suplimentare .

4. Culorile care le folositi sunt rezistente in timp, sunt toxice si in cat timp se va putea locui in camera dupa terminarea picturii ?

Te rugam sa stai linistit si sa te bucuri de lucrare pentru ca materialele pe care noi le folosim sunt de import din gama de varf care nu sunt toxice fiind foarte rezistente in timp chiar si dupa sase ani vor avea aceiasi intensitate ca in prima zi . In cazul in care pictura pe perete va fi stropita cu lichide apoase se va astepta sa se usuce fara a interveni prin stergere . Se pot intampla accidente minore te rugam san nu fii suparat si  sa te bucuri in continuare alaturi de cei dragi pentru ca noi vom reveni cu drag la tine si vom remedia pictura fara costuri suplimentare . Dupa terminarea picturii se va aerisi incaperea circa doua ore dupa care te rugam fara nici o retinere sa-l lasi pe micutul tau daca este vorba despre o pictura in camera de copil, sa se bucure de lumea fantastica a povestilor pe care i le citesti seara .

5. Daca am stabilit lucrarea si pretul in cazul in care vreau sa mai adaug un element pe parcursul lucrarii inseamna costuri suplimentare ?

   Nu te sfii, in cazul in care te-ai razgandit cu un personaj pentru al inlocui cu altu sau doresti sa mai adaugi mici elemente te rugam sa ne spui fara nici o retinere iar noi vom picta peretii cu drag si vom aduce aceste modificari fara costuri suplimentare pentru ca noi pictam vise. Trebuie retinut ca indiferent de bugetul parintelui in cazul in care este vorba despre o camera de copil vom gasi solutii pentru ca locul micutului tau sa fie desprins din povesti, sa creasca si sa se dezvolte armonios intr-o lume de basm.

6. Care sunt etapele in relizarea unei picturi?

Pentru ca pictura sa fie realizata va voi prezenta cu drag in ce consta aceasta :

  • prima etapa consta in prezentarea incaperii si a obiectelor de mobilier pentru a va prezenta cateva ideii in legatura cu pictura in functie de spatiul ambient in cazul in care nu eveti dvs o idee.
  • a doua etapa consta in schitarea pe perete a ideilor si viselor dvs.
  • in a treia etapa vom pune culoare in viata dvs sau a celor mici  
  • in a patra etapa vom trece la detalii si vom incerca sa fim cat mai fideli fata de visele dvs sau personajele dragi micului aventurier.

La final vom incerca sa lasam un beneficiar bucuros cu zambetul pe buze  si multumit de lucrare asa cum am intalnit de fiecare data si sa fim apreciati prin recenzii pe pagina noastra de facebook !