Pentru Comenzi Suna la 0745.173.956

Apeland la noi, o echipa de pictori profesionisti,
visele devin realitate si toate camerele prind CULOARE

 • Camere copii

  Camere copii

  Pictand peretii din camera copilului, inveselesti camera, starea de spirit a copilului si il vei ajuta sa relationeze mai usor cu lumea din exterior, sa cunoasca prin intermediul imaginilor si al culorii.

  Detalii
 • Spatii moderne

  Spatii moderne

  Fie ca este vorba despre o pictura abstracta, moderna, un peisaj sau o decoratiune florala, aceasta aduce in casa ta schimbarea de care ai nevoie, camerele devenind astfel mai primitoare si mai placute ochiului.

  Detalii
 • Obiecte de arta

  Obiecte de arta

  Daca esti in pana de idei de a face un cadou unei persoane speciale, noi suntem solutia pentru tine. Surprinde persoanele dragi tie cu obiecte de arta unicat la preturi fara concurenta.

  Detalii

Despre noi

            Pictura pe perete este ultimul trend in materie de amenajari si decoratiuni interioare a casei. Fie ca este vorba despre o pictura abstracta, moderna, un peisaj sau o decoratiune florala, aceasta aduce in casa ta schimbarea de care ai nevoie, camerele devenind astfel mai primitoare si mai placute ochiului. Interiorul casei tale poate fi personalizat  cu modele prestabilite de catre artist sau create la cererea clientului.

 

Executam atat lucrari pentru persoane private, cat si pentru spatii comerciale si diferite institutii (gradinite, scoli, spatii de joaca, etc.). Culorile folosite in pictura murala nu sunt toxice si sunt rezistente in timp.

 

Pretul va fi stabilit dupa urmatoarele criterii:     
          
   - lucrarea dorita;
   - complexitatea lucrarii;
   - suprafata.

 

Preturile practicate de noi sunt accesibile oricarui parinte care isi doreste ceva cu totul deosebit si unic pentru copilul sau.

Asadar, oricare ar fi bugetul de care dispui, noi vom gasi solutii pentru ca si copilul tau sa se bucure de o camera de vis, desprinsa din povestile pe care i le citesti in fiecare seara.

Fiecare client in urma colaborarii cu firma noastra va beneficia de:

 

 -  o lucrare  exceptionala care va multumi atat beneficiarul, cat  si musafirii;
 -  rezistenta foarte mare in timp datorita materialelor din import folosite;
 -  factura si chitanta pentru persoane juridice.

 

Solicita o Oferta Personalizata

OriginalArt
0745.173.956

0755.153.329

originalart@desenepereti.ro
Suntem prezenti si pe

Inscrie-te la Newsletter© Copyright 2015 desenepereti.ro .Toate drepturile rezervate.